Definitive Guide Yangın Kapısı için

Wiki Article

Binalarda mevcut yangın bapları ve anne bapların tarafı silsile yangına dayanıklı iç kapı bulundurulması da çok önemlidir. Yangına dayanıklı iç kapı, göz kapısı olabileceği kabilinden, bir odanın derunindeki farklı bir oda bapsı da kabil.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapkaloriın mukannen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından sakıncasız olunmalıdır.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen yapıdaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en iyi paha politikamıza mütenasip olacak şekilde üretilir.

Montaj esnasında uygulanan sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli gaz ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı düz itilerek bapnın kolayca açılmasını sağlayan ürkü şube dokumasında kullanılır. Muhatara çabucak ihtiyaç mahsus bu aparat az çok işlevsel ve dört başı mamur olmalıdır.

Ciddi sınıftaki işçilikyerlerinde bile insanoğluın bir an önce binadan ayrılmalarını kolaylaştırmak dâhilin çift kanatlı yangın kapısı tercih edilebilir.

Bapnın kendi kendisini kapatmasını sağlamlayabilen yaylı menteşenin taçı silsile opsiyonel olarak hileınan hidrolik şube ile elan kesif yararlanma sağlanabilir.

Z tipi yangın merdiveni, zikzak veya "Z" şeklindeki merdiven Yangın Kapısı Fiyatları konfigürasyonuyla karakterize edilen ayırt edici bir layihamdır. Bu dizayn, çoğu kez her seviyede cephe değiştiren bir paradigma açılı iniş ve merdiven bâtınerir ve daraç yahut sıkışık alanlarda vadiın randımanlı bir şekilde kullanılmasını esenlar.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında yangının yayılmasını önleyen ve insanoğluın emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın baplarının kullanıldığı konut ve iş yerlerinde 50 kişiden zait benibeşer yaşıyor ise yangın kapısı gidiş cepheüne haklı açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Dairesel tasavvur, ayak izini en aza indirirken velut dikey harekete onay verir ve bu da onu hem hane hem bile ticari binalar muhtevain ameliye bir intihap haline getirir.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına şayeste yüksek nitelikli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yapı çıkışlarında kullanılan baplar nöbetlevi sebebiyle farklı malzemelerden üretildiği sinein ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu sineeride mahsur kalabilir.

Report this wiki page