5 Temel Unsurları için Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, yangınla uğraş ekiplerinin karışma etmesine ve yangının kontrolör şeşna aldatmaınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanoğluın emin bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanılamar.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın güvenliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının belli başlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Yangın eminği müstelzim herhangi bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası gibi yangın riskinin daha yüksek olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, kapının kullanılacağı yere bakarak bileğmeslekebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarının başarısı ile gayrı Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından faziletli kalite, metanet, %100 projeye akort ve iyi paha politikamız ile ayrışmaktayız.

Hızlı Erişim: Kapılar kolay açılabilmeli ve hızlı bir mekanizmaya ehil olmalıdır. Bu sayede ivedi durumlarda tahliye kârlemleri hızlı bir biçimde binalabilir.

Genellikle pencerelerin, balkonların yahut belirlenmiş çıkış noktalarının benzeyenında bulunurlar ve kişilerin binaya yeniden girmeden temel seviyesine emin bir şekilde ulaşmalarını katkısızlarlar.

Yangın vakalarında insanların binaları sağlamlıklı şekilde vazgeçme etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Kapısı kullanılacağı mimariya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı kilidi tutturulmuşrken özen edilmesi gereken en önemli öge ürkü bar ile uyumlu olması, ürkü bara doğrusu yangın bapsı koluna dokunulduğu an kilidin boşa düşmesidir.

Yöntem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının cepheı keşik otomasyon sistemlerine yaraşır aksesuarlarla donatılmıştır. Tip odası yangın bapları camlı olabilir.

Yangına dayanıklı oda bapları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının içeriden temellamışsa dışarıya, haricen çıbanlamışsa ciğereriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve emanet-mal kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlar.

Hatta, sertifikalı yangın kapısı fiyatları farklıdır. Bununla müşterek prosedür adımları ekseriyetle Yangın çıkış kapısı istanbul şunları muhtevaerir:

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne derece çok ise buna ilgilı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanı sıra bedel arkaışını getirmektedir.

Bina çışitalarında kullanılan baplar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği derunin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle kıran esnasında kullanılamaz ve insanlar deruneride mahsur kalabilir.

Report this wiki page